Автор: admin
Публикувано на: 13.10.2009 12:19:10

Рейтинг:

JB

Немската компания JB Car Design е специализирана в създаването на ексклузивни доработки на суперавтомобили, като в портфолиото и присъстват модели на Lamborghini, Ferrari, Porsche и други марки.

Последното творение на JB Car Design е разработено на базата на Lamborghini Murcielago LP640. То е наречено LP640 JB-R и се отличава с уникален цвят на купето, който не се предлага от нито една друга компания в света за този модел.

Автомобилът е получил нов аеродинамичен пакет, състоящ се от предна броня, с вградени LED светлини и допълнителна устна, странични прагове, задна броня, с интегриран масивен дифузер, и спойлер на задния капак. Промените по външния облик на колата включват също 20-инчови джанти Schmidt.

Инженерите на JB Car Design са оборудвали Lamborghini Murcielago LP640 със спортна изпускателна система, разполагаща с възможност за настройка на звука, според предпочитанията на клиента. Автомобилът е с напълно плоско дъно, като с това е подобрена аеродинамиката и стабилността му.

Стандартният V12 двигател също е претърпял известни подобрения, довели до увеличение на неговата мощност на две нива. При Power Level I тя нараства от 640 на 714к.с., а при Power Level II достига 750к.с. LP640 JB-R е оборудвано с трансмисия от болидите във Формула1, позволяваща по-бърза смяна на предавките и достигане на максимална скорост от 370км/ч.

Интериорът на Lamborghini Murcielago LP640 JB-R съответства напълно на външния вид на автомобила. В него комбинацията от черна кожа с червен велур е съчетана с карбонови декоративни елементи.

За момента JB Car Design са създали само един екземпляр от LP 640 JB-R и са навъртяли с него около 9 000км. Ако някой има желание да закупи точно този автомобил това ще му струва 355 000 евро, а изработката на нов може да стане след предварителна поръчка. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg