Автор: vladi
Публикувано на: 14.12.2010 12:35:16

Рейтинг:

Irmscher

Няма модел на концерна GM, който да се предлага в Европа и да не е минал през ръцете на тунинг компанията Irmscher, а едва ли някой се е съмнявал, че немците ще пропуснат да доработят Chevrolet Camaro, който скоро ще бъде въведен на европейския пазар.

Автомобилът е наречен i42 Camaro, но тъй като до момента Irmscher не са работили по типично американска машина, те са решили да прибегнат до съветите на своите колеги от Auto Magnus и Velocity Performance Parts.

Тунингованата машина използва 6.2-литровия V8 двигател на модификацията Camaro SS, но посредством монтирането на нови компресор и изпускателна система, неговата мощност е нараснала от 426к.с. на 509к.с.

В резултат на по-голямата производителност, i42 Camaro ускорява от 0-100км/ч. за 4.0сек. и развива максимална скорост от 275км/ч. За да укротят звяра, Irmscher са го оборудвали с по-мощна спирачна система, която е с шестбутални дебеломери и 380мм. дискове отпред и четирибутални дебеломери и 335мм. дискове отзад.

Цената на Irmscher i42 Camaro в Германия ще започва от 49 000 евро, а в стандартното  му оборудване влизат също атрактивни 22-инчови джанти и редица графики по екстериора, подчертаващи спортната натура на автомобила.


Irmscher тунингова Chevrolet Camaro
Irmscher тунингова Chevrolet Camaro
Irmscher тунингова Chevrolet Camaro
Irmscher тунингова Chevrolet Camaro
Irmscher тунингова Chevrolet Camaro
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg