Автор: admin
Публикувано на: 25.05.2010 14:06:06

Рейтинг:

Irmscher
Щатният тунер на Opel, Irmscher, в последно време изневерява на немската марка. Първо създаде специална версия на Chevrolet Cruze, а сега е направил съвместно с Dodge доработка на Journey SR.

Цената на тунингования автомобила започва от 31 190 евро, като той се предлага със стандартния 2.0-литров турбодизелов двигател на модификацията Journey SR 2.0D, чиято мощност е 140к.с.

Отвън доработеният от Irmscher Dodge Journey е в черен металик, на чийто фон изпъкват оранжеви състезателни линии, цвят присъстващ и в големите черни джанти. Автомобилът се предлага и в комбинация от червен металик, с черни ленти.

Тунерите са извършили също промени по предната броня, заменили са спойлера в задната част на покрива, затъмнили са задните прозорци и са монтирали хромирани накрайници на изпускателната система.

Интериорът на тунингования Dodge Journey може да се похвали с нов кожен волан, тапицирана в кожа зона над инструменталния панел, наличие на алуминиеви и хромирани детайли, алуминиеви педали и ексклузивни стелки.

Галерия Dodge Journey SR Irmscher
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg