Автор: admin
Публикувано на: 15.08.2010 22:24:49

Рейтинг:

Infiniti
Подобно на AMG при Mercedes и M-Power при BMW, марката Infiniti въвежда своя линия спортни модели, които ще носят обозначението IPL, съкратено от Infiniti Performace Line.

Първият модел на Infiniti, който е оборудван с пакет IPL е купето G37, като освен нови брони, прагове и заден спойлер, то е получило и редица технически подобрения, довели до повишаване на неговите динамика и стабилност.

На автомобила е монтирана нова изпускателна система, която е увеличила мощността на 3.7-литровия V6 двигател с 20к.с. до 352к.с. В случай, че се спрете на стандартната шестстепенна механична трансмисия, тя вече е с по-къси предавки, докато опционалната седемстепенна автоматична е останала непроменена.

Динамичните характеристики на Infiniti G37 IPL все още не се разкриват, но става ясно, че автомобилът може да се похвали също с диференциал с ограничено приплъзване, спортно окачване и модифицирана кормилна уредба.

Първоначално линията IPL ще се предлага единствено в САЩ, но на по-късен етап тя със сигурност ще бъде въведена и в Европа. За кога е планирано това обаче не се уточнява.

Галерия Infiniti G37 IPL
Тагове: Infiniti, Infiniti G, Infiniti G37, IPL
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg