Автор: admin
Публикувано на: 20.11.2008 10:49:39

Рейтинг:

Infiniti

Infiniti разпространи още снимки и информация за новия си модел G37 Convertible, който направи световен дебют на провеждащото се в момента автоизложение в Лос Анжелис. Първият по рода си G-кабриолет е базиран на модела G37 Coupe и също като него е с 3.7-литров двигател, с мощност 325к.с.

Четириместният G37 Convertible е с твърд покрив, който е на три части. Времето нужно за разгъването или сгъването му е 30сек., което е доста по-дълго от това на конкурентите му. Например при BMW 3-Series Convertible това става за 22сек.

Интериорът на автомобила е запазил дизайна на версията купе, като са добавени аудио колони в облегалките за главата, дефлектор за вятър и климатичен контрол на предните седалки. В стандартното оборудване влизат сателитна навигационна система с тъчскрийн екран, 9.3GB хард диск, както и системите Intelligent Cruise Control, Preview Braking и Adaptive Front lighting System.

В САЩ моделът ще се предлага във версиите G37 Convertible и G37S Convertible Sport 6MT. При първата скоростната кутия е седемстепенна автоматична, а при втората - шестстепенна механична. Спортната версия се отличава още с 19-инчови джанти и по-надеждни спирачки.

Infiniti са предвидили и лимитирана серия на автомобила, наречена „Premier Edition”, която ще се продава само през „Bloomingdale Holiday Catalog”. Тя е с кожен интериор, в цвят „Monaco Red”, комбиниран с декоративни елементи от кленово дърво. Ограниченото издание на G37 Convertible е с 19-инчови джанти и оцветена в черно радиаторна решетка, като от него ще бъдат произведени само 200 бройки.

Infiniti G37 Convertible ще се появи на американския пазар още в началото на 2009г., а в Европа през лятото на същата година. 


Галерия Infiniti G37 Convertible
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg