Автор: vladi
Публикувано на: 04.08.2011 15:57:52

Рейтинг:

Infiniti

Японската компания Infiniti разпространи информация за обновения си модел FX, който не е получил някакви съществени промени по външния си вид и интериора, но пък вече ще се предлага във версия Limited Edition.

Кросоувърът е претърпял леки модификации по своята предна част, доближаващи го до дизайнерската линия на концепцията Essence, която ще следват новите модели на Infiniti в близките няколко години. Налице са още нови 20-инови джанти, и променен инструментален панел в интериора.

Основната идея на Infiniti е била да повиши още повече комфорта и стила на популярния си модел. За него вече се предлагат нови цветове за каросерията, както и по-богат избор от допълнителни екстри, като адаптивно окачване и интелигентна 4x4 система.

Както и до момент,а Infiniti FX ще продължи да се предлага с 5.0-литров V8 двигател, генериращ 390к.с., както и с 3.5-литров V6 с мощност 303к.с. Агрегатите са комбинирани със седемстепенна автоматична трансмисия.

Версията Infiniti FX35 Limited Edition пък може да се похвали с ексклузивен екстериорен цвят Iridium Blue, 21-инчови джанти с дизайн 10 спици, затъмнени предни светлини, които са адаптивни, алуминиеви релси на покрива, GPS навигационна система, система за видео наблюдение и др.


Галерия Infiniti FX 2012
Тагове: Infiniti, Infiniti FX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg