Автор: vladi
Публикувано на: 29.06.2011 01:07:57

Рейтинг:

Идва

Ако сте от феновете на свръхикономичните автомобили, то през есента на тази година ще имате възможност да се възползвате от най-новото предложение на Opel, а именно от най-икономичната и екологична версия на Astra, произвеждана някога.

Astra ecoFLEX използва турбодизелов, 1.7-литров CDTI двигател, чиято мощност е 130к.с., а максималният му въртящ момент достига 300Нм., като в случая той е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия.

Автомобилът може да се похвали със среден разход на гориво от само 3.7л/100км., който е с цели 17% по-нисък, в сравнение с този на стандартната Astra 1.7 CDTI, а нивото на отделяни CO2 емисии е 99гр/км.

Феноменалният резултат е постигнат чрез прилагането на редица съвременни технологии, включително старт/стоп система, система за регенериране на енергия от спирачките, трансмисия с намалено триене, подобрена аеродинамика на купето и гуми с ниско съпротивление.

Освен това, Opel Astra1.7 CDTI ecoFLEX е оборудван и със специалния пакет за двигателя „Clean Tech Combustion”, включващ модернизиран софтуер за управление на агрегата и температурните режими в него.


Галерия Opel Astra ecoFLEX 2012
Идва най-икономичният Opel Astra
Идва най-икономичният Opel Astra
Идва най-икономичният Opel Astra
Тагове: Opel, Opel Astra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg