Автор: vladi
Публикувано на: 19.07.2011 12:41:31

Рейтинг:

И

След като от BMW представиха официално състезателното M3, с което компанията ще участва в шампионата DTM през следващия сезон, и конкурентите им от Audi покаха своята машина.

Базираната в Инголщад компания е решила да подмени настоящото A4 с A5, но за момента разполагаме само с компютърни изображения на новата кола, тъй като тя все още е в процес на разработка.

От Audi, също като баварските си колеги, ни спестяват подробностите около техническите характеристики на своя автомобил, но все пак става ясно, че ще бъде запазен настоящият 8-цилиндров двигател с мощност 460к.с. на A4 DTM.

По агрегата със сигурност ще бъдат извършени подобрения, но той ще е комбиниран отново с шестстепенната трансмисия, използвана в момента от A4 DTM. За A5 DTM се знае още, че ще разполага с карбонова каросерия, а страничните колони ще са изработени от иновативна смес от материалите карбон, Zylon и Rohacell.

От Audi планират да представят официално A5 DTM на изложението във Франкфурт през есента, когато ще бъдат оповестени и всички технически подробности и динамичните показатели на автомобила.


Галерия Audi A5 DTM (скици)
И Audi разкри новия си автомобил за DTM
И Audi разкри новия си автомобил за DTM
И Audi разкри новия си автомобил за DTM
Тагове: Audi, Audi A5, DTM
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg