Автор: admin
Публикувано на: 27.07.2010 21:47:28

Рейтинг:

Hyundai
Моделът на южнокорейската компания Hyundai в "С" сегмента - i30 отпразнува третия си рожден ден, минавайки границата от четвърт милион продадени броя в Европа. Удостоеният с множество престижни награди по цял свят автомобил, проектиран и конструиран в Стария свят, печели все по-голяма популярност от дебюта си през юли 2007.

Продажбите на i30 се увеличават непрестанно от появата му на европейския пазар, като през 2009-та достигнаха рекордните за календарна година 95 375 продадени бройки. Тенденцията се запазва и през първата половина на 2010-та, в която хечбекът регистрира ръст от 41% в сравнение със същия период на миналата година, включително и месечен рекорд от 15 273 броя през март.

Моделът i30, който спечели множество европейски награди, включително автомобил на годината за 2008-ма в Испания, през настоящия месец достигна границата от 600 000 продадени броя в цял свят. Автомобилът, който дебютира в Стария свят като внос от Корея, вече се произвежда в първия европейски завод на Hyundai в Ношовице, Чехия. От откриването на съоръжението през 2008-ма, компанията продаде над 200 000 създадени в него i30.

За да запази позициите си в този популярен сегмент, i30 претърпя цялостен фейслифт, който включва широк спектър от подобрения по дизайна, техническите характеристики и конкурентноспособността. Сред новостите е и уникалният потребителски пакет – Петгодишна тройна грижа, включващ пет години пълна гаранция без ограничение на километрите, пет години пътна помощ и пет години безплатни технически прегледи на състоянието на автомобила.

Галерия Hyundai i30 White Edition
Hyundai i30 мина 250 000 продажби в Европа
Тагове: Hyundai, Hyundai i30
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg