Автор: admin
Публикувано на: 13.10.2010 11:19:58

Рейтинг:

Hyundai
Южнокорейската компания Hyundai е взела решение да стартира продажбите на спортния си модел Genesis Coupe и в Европа. Това е станало след изключително позитивните реакции на посетителите на автосалона в Париж, където автомобилът беше изложен.

Hyundai Genesis Coupe ще се предлага в различните европейски страни от края на тази или началото на следващата година, като ще е наличен както с 3.8-литровия V6 двигател (303к.с.), така и с 2.0-литровия Theta (210к.с.). Каква ще е цената на модела обаче все още не е известно.

С по-мощния агрегат спортното купе ускорява от 0-100км/ч. за 6.7сек., а с другия са му необходими 8.0сек. При първия скоростната кутия е шестстепенна автоматична ZF, докато 2.0-литровият турбодвигател е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия.

Габаритите на Genesis Coupe са 4 630мм. дължина, 1 865мм. широчина и 1 385мм. височина, а междуосието е 2 820мм. В стандартното оборудването на модела влизат диференциал с ограничено приплъзване, електронна система за стабилност (ESP), активни подглавници и 6 въздушни възглавници.

Hyundai Genesis Coupe идва в Европа
Hyundai Genesis Coupe идва в Европа
Hyundai Genesis Coupe идва в Европа
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg