Автор: admin
Публикувано на: 29.08.2008 11:41:10

Рейтинг:

Hummer

За тези от вас, които търсят екстремни преживявания по време на своята отпуска, GM организира Hummer Driving Academy, която ще се проведе от 7 до 12 ноември тази година в Мароко.

В академията ще участват 14 автомобила Hummer H3 и съответно 14 отбора, състоящи се от водач и навигатор, които ще изимнат разстояние от 1 300 километра, като трасето е през пустинята Сахара и гористи местности.

Джиповете се задвижват от 3.7-литров, 5-цилиндров двигател и са оборудвани със сателитна навигация, специални гуми за пустиня и скали, както и други съоръжения необходими за оцеляване в пустинни условия.

Участниците в Hummer Driving Academy трябва да заплатят по 3 995 евро на човек, като в тази цена са включении нощувките в хотел, храната и самото участие в пробега, но не и пътя, застраховките и питиетата.

Мероприятието в Мароко ще се превърне в първото от този род събития, които GM планира да продължи и през 2009г., за да популяризира марката Hummer. Повече информация за Hummer Driving Academy може да намерите тук


Галерия Hummer Driving Academy
Тагове: Hummer, Hummer H2, Driving Academy
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg