Автор: vladi
Публикувано на: 12.10.2011 13:04:24

Рейтинг:

Hofele

Напоследък бяхме позабравили тунинг компанията Hofele, но немците са решили да напомнят за себе се с доста интересна цялостна доработка на Audi A8, която носи наименованието SR8.

Автомобилът е получил стилен бодикит, състоящ се от по-агресивни решетки на предната броня, нови странични прагове и спойлер на покрива, както и от модифицирана задна броня с интегрирани в нея спойлер и четири накрайника на изпускателната система.

Важно е да споменем, че част от капаците на страничните огледала и дифузерът са изработени от карбон, а в интериора на Audi SR8 е налице двуцветна кожена тапицерия, като на места са вмъкнати акценти от алкантара.

Инженерите на Hofele са създали специално за автомобила нови петспицови джанти, които се предлагат в размери от 20 до 22 инча. Налице е и електронен модул на окачването, позволяващ регулиране на височината дори по време на движение със скорост до 70км/ч.

Под предния капак на луксозния седан не са настъпили значителни промени, но все пак мощността на бензиновия 4.2-литров V8 двигател е нараснала от стандартните 372 на 390к.с., а тази на дизеловия 4.2литров - от 350 на 390к.с., като и в двата случая се модифицира ECU-то.


Галерия Audi SR8 от Hofele
Тагове: Audi, Audi A8, Hofele, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg