Автор: admin
Публикувано на: 08.12.2010 22:52:27

Рейтинг:

Hamann

Новото поколение на Porsche Cayenne определено се превърна в сензация сред луксозните SUV модели, като то много бързо успя да отвее преките си конкуренти, поради което и тунинг компаниите му обръщат голямо внимание.

Hamann е поредният тунер, който пуска своя спортна програма за Cayenne. Немците вече предлагат редица козметични и механични подобрения, превръщащи модела в още по-желан.

За външността на автомобила са налични нови предна броня с дневни LED светлини, карбонов капак над двигателя с допълнителни въздушни отвори, странични прагове и задна броня с вграден дифузер.

От Hamann предлагат също нова изпускателна система с четири накрайника, намален клиренс при версиите с въздушно окачване и 23-инчови джанти, които могат да са три вида - Edition Race „Anodized”, Unique Forged „Anodized” и Unique Forged „Brushed”.

По отношение на двигателите на Porsche Cayenne, за момента се предлага тунинг единствено за дизеловия 3.0-литров V6 двигател, с който неговата мощност нараства от 240 на 275к.с., а максималният му въртящ момент - от 550 на 620Нм.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg