Автор: admin
Публикувано на: 15.06.2009 00:25:18

Рейтинг:

Hamann

Немската тунинг компания Hamann представи нова програмна доработка на Mercedes-Benz G-Class, която е наречена Typhoon и е базирана на G 55 AMG.

Програмата включва външен бодикит, състоящ се от нови брони и радиаторна решетка, спойлер в задната част на покрива и карбонови капаци на страничните огледала. Външният вид на автомобила се допълва от масивни джанти и шест накрайника на изпускателната система, разположени по три от двете страни.

Специалистите от Hamann са увеличили мощността на 5.5-литровия двигател AMG, като тя е нараснала от стандартните 500 на 600к.с., докато максималният въртящ момент е увеличен до 782Нм., при нормални 700Нм. Това е постигнато чрез модернизирани нагнетители, препрограмиран блок за управление на агрегата и усъвършенствана трансмисия.

Според Hamann, разработения от тях Typhoon е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 5.1сек. и да развива максимална скорост от 261км/ч. Имайте предвид, че при стандартния Mercedes G55 AMG ускорението от 0-100км/ч. става за 5.5сек., а максималната скорост е с ограничение на 210км/ч.

Интериорът на Hamann Typhoon също е получил доста променен вид, като той е в комбинация от червена велурена тапицерия, черна кожа и карбонови декоративни елементи. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg