Автор: vladi
Публикувано на: 22.02.2011 12:41:25

Рейтинг:

G-Power

G-Power е тунинг компания, която не обича да е втора в нито едно отношение, като прави всичко възможно да създава най-бързите превозни средства в различни класове.

Немските тунери държат редица рекорди, но към тях вече се прибавя и този за най-бързо легално комби. С титлата се окичи HURRICANE RS Touring, който е базиран на BMW M5 Touring E61.

Автомобилът е оборудван с 5.0-литров, V10 двигател, чиято мощност е увеличена до цели 750к.с., а максималният въртящ момент достига 750Нм. и е наличен при 5 000об/мин.

Максималната скорост на G-Power HURRICANE RS Touring е ограничена на 360км/ч., от съображения за сигурност, но както и сами можете да видите на клипа, не е никакъв проблем тя да бъде достигната, дори на обикновен аутобан в Германия, което ще рече, че потенциалът на машината е доста по-голям.

Според разпространената от G-Power информация, горещото комби се изстрелва от 0-100км/ч. за 4.5сек., от 0-200км/ч. са му необходими 9.7сек., а само за 26сек. може да усетите тръпката от ускорение от 0-300км/ч.

Освен с двигателен тунинг, HURRICANE RS Touring може да се похвали и с редица други подобрения. Налице са 20-иночви джанти G-Power Silverstone Diamond, облечени с високоскоростни гуми MICHELIN Pilot Sport, регулируемо на височина и твърдост окачване, както и много мощна спирачна система.

От G-Power предлагат също възможност за цялостно обличане на интериора с висококачествена кожа и алкантара, като цената на автомобила в Германия с тази екстра е 288 000 евро.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg