Автор: admin
Публикувано на: 05.08.2009 23:37:58

Рейтинг:

G-POWER

Сериозните тунинг компании не приемат, че сериен модел може да е по-мощен отколкото същият автомобил, доработен от тях, поради което винаги са готови да отговорят на предизвикателствата на автопроизводителите.

Чудесен пример в това отношение е немският тунер G-POWER, който преди няколко месеца представи версия на BMW X5 с мощност 525к.с. Баварците обаче пуснаха горещото X5 M, генериращо 555к.с., но от G-POWER вече са готови с техния отговор.

Тунинг специалистите са успели да увеличат мощността на 4.8-литровия V8 двигател до 625к.с., а максималния му въртящ момент до 700Нм. Това е постигнато чрез новата компресорна система SK III RS, високопроизводителна изпускателна система, състезателни катализатори и нова всмукателна система.

Така нареченият G-POWER X5 TYPHOON RS може да се похвали с ускорение от 0-100км/ч. за 4.5сек., от 0-200км/ч. за 16сек. и максимална скорост от 285км/ч. Мощността се предава чрез шестстепенна автоматична трансмисия към системата за задвижване на четирите колела xDrive.

Външният бодикит на автомобила е същият като този на предишния X5 TYPHOON и включва нови брони, странични престилки и заден спойлер, допълнителни вентилационни отвори и разширени арки на калниците, под които са поместени 23-инчови джанти. Интериорът на X5 TYPHOON RS се изработва според индивидуалните предпочитания на всеки клиент. 


Галерия G-POWER X5 Typhoon RS
Тагове: G-POWER, BMW, BMW X5, BMW X5 M, Тунинг
Читателски коментари

ninjata 2010-06-07 23:47:50 0 отговори

ninjata

e nqma dryga kola kato BMW ;););););) nai dobrata marka!!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg