Автор: vladi
Публикувано на: 20.09.2011 13:22:58

Рейтинг:

Франкфурт

На провеждащото се в момента автомобилно изложение във Франкфурт направи световен дебют обновената Toyota Avensis, която е получила по-агресивна визия и оптимизирани двигатели.

Отвън автомобилът е с нови брони, радиаторна решетка, задни стопове и предни фарове, като в последните са вградени дневни LED светлини. Налице са и джанти с нов дизайн, чиито размери могат да са от 16 до 18 инча.

Интериорът на обновената Toyota Avensis е с по-качествени тапицерии и бяло осветление на уредите. Като допълнителни опции вече се предлагат мултимедийна система Touch and Go Plus, която включва 11 колони, 3D навигация и разпознаване на гласови команди.

Двигателите, с които ще е наличен моделът отново са три, но са преминали през модернизация, като са станали по-ефективни. При базовия 2.0-литров дизелов (124к.с.) отделяните CO2 емисии вече са 119гр/км., което е с цели 15% по-малко.

Другите агрегати са 2.0-литров дизелов с мощност 148к.с. и 1.8-литров бензинов, генериращ 145к.с. Всички те са комбинирани стандартно с шестстепенна механична трансмисия, но като опция се предлага новата роботизирана Multidrive S, при която има възможност за смяна на предавките чрез падове от волана.


Галерия Toyota Avensis 2012
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg