Автор: vladi
Публикувано на: 14.09.2011 16:24:28

Рейтинг:

Франкфурт

В края на миналия месец Lexus ни запозна с новото поколение на модела GS, а на автомобилното изложение във Франкфурт японската компания ще представи и хибридната му версия GS 450h.

В сравнение с базовата модификация GS 350, хибридната се отличава с леко модифицирани светлини, син цвят в емблемата вместо черен, друг модел 17-инчови джанти, бамбукови декоративни елементи в интериора и различен дисплей, на който да се следи и информацията за хибридната система.

Новият Lexus GS 450h е оборудван с бензинов 3.5-литров V6 двигател и малък електромотор, чиято обща мощност е 343к.с. Според компанията, хибридният седан ускорява от 0-60 мили в час (0-96км/ч.) за 5.6сек. и развива максимална скорост от 245км/ч.

Автомобилът може да се движи в четири режима, които са Eco, Sport S, Sport S+ и EV, като последният е изцяло електрически, но не става ясно каква е автономията при него. В сравнение с предшественика на модела, новият GS 450h може да се похвали с повече от 30% по-нисък разход на гориво, но пак не се разкриват конкретни стойности.


Галерия Lexus GS 450h
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg