Автор: vladi
Публикувано на: 04.10.2011 09:31:38

Рейтинг:

Ford

Ford F-150 е един от най-продаваните пикапи в САЩ, което е и причината от компанията постоянно да извършват подобрения по него. Това се случва и при модел 2012, който се отличава с минимални разлики и някои новости.

Най-интересно при Ford F-150 определено е въвеждането на новия пакет FX, който включва козметични промени. С него автомобилът получава тонирани светлини, графики по каросерията, 20-инчови алуминиеви джанти, кожен салон с цветни акценти и метални декоративни елементи.

Пикапът може да се похвали и с някои технологични новости, каквото са системата за автоматично включване и изключване на 4x4 задвижването, както и системата Hill Start Assist, подпомагаща спирането и потеглянето под наклон.

Горещата версия F-150 SVT Raptor пък се отличава с модернизирани джанти, променени графики и нов преден торсен диференциал. Като опция може да бъде поръчана камера за обратно виждане, картината от която се визуализира на 8-инчовия екран на навигацията.

Моделът ще продължи да се предлага със същия набор от мощни V6 и V8 двигатели, както и с новия 3.5-литров EcoBoost, генериращ 365к.с. и 420Нм. Благодарение на него и огромния резервоар от 136 литра, тази модификация има автономия от цели 1 217км., което е забележително за този род автомобили.


Галерия Ford F-150 2012
Тагове: Ford, Ford F-150
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg