Автор: pavel
Публикувано на: 03.04.2011 21:06:53

Рейтинг:

Ford

Немският тунер GeigerCars, който е популярен със страстта си към американските мускулести автомобили, разкри своя нов пакет, предназначен за Ford Mustang Shelby GT500.

Автомобилът е наречен Mustang Shelby GT640 Golden Snake, като цифрата 640 отразява мощността на 5.4-литровия, V8 двигател, която стандартно е 500к.с. Тя е увеличена посредством нови компресори, препрограмирано ECU и спортна изпускателна система от неръждаема стомана.

Максималният въртящ момент на тунингования автомобил пък е нараснал до 789Нм., а крайният резултатът от извършените от GeigerCars подобрения е ускорение от 0-100км/ч. за 3.7сек. и развиване на максимална скорост от 295км/ч.

Името „Golden Snake” (Златна змия) пък идва от цвета на американската машина, но освен него има наличие и на множество карбонови елементи в черен цвят, сред които капакът над двигателя и допълнителната предна устна.

Външният вид на Mustang Shelby GT640 Golden Snake се допълва от черни 20-инчови джанти, а за по-добра стабилност на пътя е монтирано спортно окачване на H&R. Всички елементи ще се предлагат за закупуване поотделно, но цената на пакета, включително и самия автомобил е 89 000 евро.


Читателски коментари

mIImcY 2011-04-04 19:13:30 0 отговори

mIImcY

mmmmmm supeeer qk e [h][h][h] ,, !!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg