Автор: admin
Публикувано на: 28.06.2009 23:53:23

Рейтинг:

Ford

Компанията Shelby Automobiles, която се ръководи от легендарния състезател и инженер Карл Шелби, представи специална версия на Ford Mustang GT500, носеща наименованието Super Snake.

Автомобилът ще се предлага от август и ще е наличен в две версии, в зависимост от вида на турбокомпресорите, като и двете са с 5.4-литров V8 двигател, но мощностите им са 630 и 725к.с. Освен различните нагнетители, колите са получили нова изпускателна система, модернизирана охладителна система, регулируемо окачване и спирачки Baer с шестбутални дебеломери.

Що се отнася до естетиката на Mustang Shelby GT500 Super Snake, той е със специфични ивици по цялата дължина на купето, допълнителни въздухозаборници на капака над двигателя и на мястото на задните странични прозорци, множество карбонови компоненти и 20-инчови алуминиеви джанти, облечени с гуми Pirelli P-Zero.

Shelby Automobiles предлагат комплекта за версията с мощност 630к.с. за сумата от $ 29 495, а този за по-мощната - срещу $33 495. Разбира се в тези цени не е включена самата стойност на автомобила, но пък влизат инсталациите. 


Читателски коментари

Жигули - 2015-04-05 05:34:22 0 отговори

Жигули -

"шестбуталните дебеломери" :))) Google translator? ;)

joro_d 2010-04-16 00:35:31 0 отговори

joro_d

Относно тъпотията за шестбуталните "дебеломери" - английското понятие "brake calliper" в случая се превежда "спирачен апарат". Моля ви влагайте малко мисъл в преводите.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg