Автор: vladi
Публикувано на: 10.08.2011 13:42:32

Рейтинг:

Ford

По случай 100-годишнината от стъпването на Ford във Великобритания, местното подразделение на компанията е решило да отбележи юбилея със специална версия на модела Fiesta.

Автомобилът е наречен Centura, като от него е планирано да бъдат произведени само 1 000 екземпляра. Той ще се предлага единствено в черен цвят на каросерията, по подобие на T-моделът на марката от 1911г.

Fiesta Centura е базиран на версията Fiesta Zetec, но може да се похвали с множество допълнителни екстри, които не са покачили съществено неговата цена. Тя започва от 13 395 лири, като от компанията са изчислили, че ценовото предимство с допълнителното оборудване е 600 лири.

В списъка със стандартните екстри виждаме хромирани капаци на страничните огледала, дневни LED светлини в предната броня, 16-инчови алуминиеви джанти, автоматични светлини и чистачки, парктроник и камера за обратно виждане, показваща картината на малък дисплей в огледалото.

Специалната версия на най-продавания автомобил във Великобритания през тази година е оборудвана с 1.3-литров бензинов двигател, генериращ мощност от 82к.с., като клиентите ще могат да избират между тривратата и петвратата версия на модела.


Галерия Ford Fiesta Centura
Ford Fiesta Centura
Ford Fiesta Centura
Ford Fiesta Centura
Тагове: Ford, Ford Fiesta
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg