Автор: pavel
Публикувано на: 20.03.2011 22:51:51

Рейтинг:

Fiat

Едва ли ще остане уважаваща себе си италианска компания, която да не почете по някакъв начин 150-годишнината от обединението на Италия. Вече ви показахме няколко автомобила, създадени в негова чест, а сега дойде ред и на Fiat да покажат какво са направили по този повод.

През месец април Fiat ще пусне на пазара специална версия на Punto Evo, която е наречена Punto 150 и се отличава от стандартния модел по наличието на нова радиаторна решетка, уникални двуцветни джанти, ексклузивен цвят на екстериора (Azzurro Italia) и табелки „150” на B-колонките.

В стандартното оборудване на Fiat Punto 150 са включени климатик, фарове за мъгла и радио/CD, съвместимо с MP3. За съжаление обаче, специалната версия на модела ще се предлага единствено в Италия.

Punto 150 ще е налично с три задвижващи агрегата. Това са бензиновите 1.2 (69к.с.) и 1.4 (77к.с.), както и дизеловият 1.3 Multijet II (75к.с.). При всички модификации е налична стандартно старт/стоп система, а цената на автомобила започва от 9 900 евро при базовия бензинов двигател.


Галерия Fiat Punto 150
Fiat почита 150-годишнината на Италия с юбилейно Punto
Fiat почита 150-годишнината на Италия с юбилейно Punto
Fiat почита 150-годишнината на Италия с юбилейно Punto
Тагове: Fiat, Fiat Punto, Fiat Punto Evo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg