Автор: vladi
Публикувано на: 08.02.2011 11:12:54

Рейтинг:

Fiat

През уикенда, шефът на Chrysler и Fiat Серджо Маркионе сподели едно много интересно свое виждане. По време на конференцията J.D. Power and Associates International Automotive Roundtable, той загатна за възможността двете компании да се обединят в една.

Според Маркионе, това е възможно да се случи още през близките 2-3 години, а централата може да е в САЩ. За да се стигне до подобна голяма крачка обаче, предварително трябва да се свършат някои неща.

На първо време Chrysler трябва да възстанови държавния заем в размер на 6.9 млрд. долара, отпуснат и от правителствата на САЩ и Канада. Именно тогава, Fiat ще има възможност да придобие още 15% от американската компания и делът и в нея да стане 51%.

Освен това, Fiat и Chrysler трябва да се интегрират оперативно, за да могат да споделят още повече технологии и платформи между модели на двете компании. Ако това са единствените условия, за да видим нов глобален концерн, обаче, аз съм на мнение, че действително до 2-3 години ще станем свидетели на такъв.


Галерия Fiat и Chrysler
Fiat и Chrysler може да се слеят
Тагове: Fiat, Chrysler
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg