Автор: admin
Публикувано на: 17.02.2009 00:40:28

Рейтинг:

Fiat

Fiat разпространи първи официални снимки на кабриолета 500C, който ще бъде представен пред широка публика на автоизложението в Женева, отварящо врати за посетители на 5-ти март.

Автомобилът е с електрически сгъваем мек покрив, който може да бъде в черно, червено или слонова кост. Габаритите на кабриолета са идентични с тези на версията хечбек - 3,55м. дължина, 1,65м. широчина и 1,49м. височина.

Двигателите, с които ще се предлага Fiat 500C са същите като на закритата версия. Това са бензиновите 1.2 (69к.с.) и 1.4 (100к.с.) и турбодизеловият 1.3 (75к.с.). Единствено не се съобщава дали кабриолетът ще получи модификация Abarth, при която 1.4-литровият агрегат е с увеличена мощ до 135к.с.

Италианците твърдят, че автомобилът ще е наличен със стандартна старт-стоп система, която гаси и запалва автоматично двигателя, когато се налагат чести спирания на сфетофарите в градовете.

Производството на Fiat 500C ще стартира в близките няколко месеца в полския завод на компанията, а първите собственици ще получат своите автомобили през третото тримесечие на тази година. 


Галерия Fiat 500C
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg