Автор: admin
Публикувано на: 26.07.2010 11:51:37

Рейтинг:

Fiat
Fiat 500 Abarth е доста горещ автомобил, но явно от тунинг компанията G-Tech не са на това мнение, а когато немци не са съгласни с нещо, те правят всичко възможно то да стане по вкуса им.

Инженерите на G-Tech са разработили спортен пакет за мъника, наречен RS-S, който включва предимно механични подобрения, докато визуалните се състоят в 17-инчовите джанти, които заедно с някои елементи по каросерията са оцветени в зелено.

Специалистите са насочили вниманието си най-вече върху 1.4-литровия турбодвигател, като са препрограмирали блока му за управление и са заменили турбокомпресора, инжекторите, свещите и изпускателната система.

Резултатът от двигателния тунинг е увеличение на мощността от 135 на 207к.с. и нарастване на максималния въртящ момент от 206 на 320Нм., показатели които от своя страна позволяват на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 6.9сек. и да развива скорост от 226км/ч.

Имайте предвид, че Fiat Abarth 500 RS-S е получил и ново окачване, което е регулируемо на височина и твърдост, и осигурява надеждна стабилност при увеличената мощ.

Цената на тунингования мъник е доста солена, като той се предлага срещу 29 360 евро, но немците продават компонентите от пакета и по отделно.


Галерия G-Tech Abarth 500 RS-S
Fiat 500 Abarth тунингован от G-Tech
Fiat 500 Abarth тунингован от G-Tech
Fiat 500 Abarth тунингован от G-Tech
Fiat 500 Abarth тунингован от G-Tech
Fiat 500 Abarth тунингован от G-Tech
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg