Автор: admin
Публикувано на: 27.09.2009 22:10:34

Рейтинг:

Fiat

По време на десетия кръг от тазгодишния шампионат IRC, провел се този уикенд в Сан Ремо, състезателният тунер Abarth, който е собственост на Fiat, представи рали версия на модела 500.

Според италианското издание La Repubblica, така нареченият Abarth 500 R3T ще вземе участие във въпросния шампионат догодина и ще се състезава в група R3T, в която двигателите на автомобилите не трябва да са с обем по-голям от 1.6-литра.

Състезателният  Fiat 500 Abarth е оборудван с 1.4-литров бензинов двигател, с мощност 180к.с. и турбокомпресор Garret GT 1446, който е комбиниран с шестстепенна секвенционална трансмисия, с двоен съединител, и диференциал с ограничено приплъзване.

Abarth 500 R3T е получил също допълнителни светлини отпред, напълно регулируемо и адаптиращо се към стила на каране на конкретния водач окачване, мощни спирачни механизми Brembo и 17-инчови джанти OZ.

В интериора на автомобила е премахнато всичко излишно, като са се появили спортни седалки, задължителните предпазни ролбари и шестточкови предпазни колани за водача и навигатора му. Цялото тегло на състезателната кола е 1 080кг. 


Галерия Abarth 500 R3T
Fiat 500 Abarth ще участва в IRC догодина
Fiat 500 Abarth ще участва в IRC догодина
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg