Автор: vladi
Публикувано на: 29.07.2011 11:29:17

Рейтинг:

Фейслифт

Американската компания Cadillac реши да ни запознае с обновения си кросоувър SRX, чиито продажби в САЩ ще стартират през месец септември, като основните подобрения по модела са настъпили под предния му капак.

Модернизираният Cadillac SRX е оборудван с нов алуминиев 3.6-литров V6 двигател, генериращ мощност от 308к.с., който заменя вече остарелия 3.0-литров V6, чиято производителност е 265к.с.

Агрегатът, който работи както с бензин, така и с био етанол, е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия, с възможност за ръчна смяна на скоростите, предаваща задвижването отново към предните колела, но като опция се предлага и 4x4 система. Скоростната кутия разполага с Еко режим, намаляващ разхода на гориво.

Почти не се забелязва да са настъпили визуални промени по обновения Cadillac SRX, като изключим новия дизайн на 20-инчовите джанти, както и по-големия избор от цветове за каросерията и материали за оформление на интериора.
 
Кросоувърът може да се похвали също с модернизирано окачване, което е с нови амортисьори и стабилизатори, и с осъвременена навигационна система, а в стандартното му оборудване вече влизат круз контрол, Bluetooth свързаност и предни седалки с памет.


Галерия Cadillac SRX 2012
Тагове: Cadillac, Cadillac SRX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg