Автор: vladi
Публикувано на: 24.02.2011 22:18:55

Рейтинг:

Фейслифт

Шведската компания Saab реши да ни запознае с фейслифта на семейство 9-3, който е получил наименованието 9-3 Griffin, като моделът ще продължи да се предлага във версии седан, комби и кабрио.

Автомобилът се отличава от своя предшественик с нови брони, светлини, радиаторна решетка и джанти, чиито размери могат да са 16 или 17 инча. Освен това, при седана вече е монтиран спойлер на задния капак, а при комбито се е появила хромирана лайсна отзад.

Интериорът на Saab 9-3 Griffin е сравнително непроменен, но са налице нови украси на декоративните елементи, по-качествена изкуствена кожа за тапицерията и джобове за съхранение на предмети от страни на предните седалки.

Двигателите, с които до момента се предлагаше Saab 9-3 са запазени същите, но те са претърпели редица модификации, довели до повишение на тяхната ефективност и понижение разхода на гориво.

Двулитровият, бензинов, турбо агрегат отново е наличен във версии с мощности 163 и 220 к.с. При 1.9-литровият TTiD версиите отново са три, но само върховата е останала с мощност от 180к.с., докато при останалите тя е нараснала с 10к.с., до 130 и 160к.с.

Освен това, от Saab разкриха информация и за специалната версия 9-3 Convertible Independence, от която ще бъдат произведени само 366 бройки. Тя е разполага с всички новости на фейслифта, но освен това може да се похвали с уникален цвят на каросерията (Amber Orange) и 18-инчови джанти.

Интериорът на Saab 9-3 Convertible Independence Edition пък е облечен в бяла кожа с оранжеви акценти по нея, карбонова кожа по арматурното табло, спортен волан и специални стелки. Тази версия може да се поръча само с най-мощния бензинов и най-мощния дизелов двигател.


Фейслифт и специална версия за Saab 9-3
Фейслифт и специална версия за Saab 9-3
Фейслифт и специална версия за Saab 9-3
Фейслифт и специална версия за Saab 9-3
Фейслифт и специална версия за Saab 9-3
Галерия Saab 9-3 Facelift 2011
Тагове: Saab, Saab 9-3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg