Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2009 14:45:31

Рейтинг:

Ferrari

Много тунинг компании разработиха свои версии на Fiat 500, но ето, че и италианският производител на спортни коли Ferrari е решил да приложи уменията си върху Fiat 500 Abarth SS.

Автомобилът е получил наименованието 695 Tributo Ferrari и е в традиционния за „кончетата” червен цвят, като за разработването му са помагали и инженерите на Abarth. Мъникът е получил спортно окачване, спирачки Brembo и 17-инчови джанти BBS.

Двигателят на специалния Fiat 500 Abarth SS е 1.4-литров, с мощност 180к.с., който е комбиниран с шестстепенна трансмисия, чиито предавки могат да се сменят и от лост зад волана.

Интериорът на 695 Tributo Ferrari също е доста впечатляващ, като той е в цветово съчетание от черно и червено. Стандартните седалки са заменени от карбонови, които са облечени с кожа, а воланът е в стила на тези от моделите на Ferrari.

За момента, не се споменава нищо нито за серийно производство на автомобила, нито за динамичните му характеристики, които ще бъдат оповестени при официалното представяне на модела по време на изложението във Франкфурт


Ferrari представи своя версия на Fiat 500 Abarth SS
Ferrari представи своя версия на Fiat 500 Abarth SS
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg