Автор: admin
Публикувано на: 30.11.2010 12:16:10

Рейтинг:

Есен

Brabus показа своята програма за Mercedes SLS още през август, но немските тунери не могат да си позволят да не представят продукта си на изложението в Есен, където демонстрационното возило е с червен цвят.

Въпреки че вече ви запознахме подробно с тунингования автомобил, ще ви припомним, че той е оборудван с карбонов аеродинамичен бодикит, чиито настройки са извършени във въздушен тунел.

Mercedes SLS е получил също джанти Monoblock F Platinum Edition, които са с размери 20 инча отпред и 21 инча отзад, както и регулируемо окачване на Bilstein, смъкнало колата към пътя, което е със системи Ride Control и Front Lift. Втората позволява повдигане на предницата с 50мм., при преминавате през неравности или извършване на маневри.

Не можем да не споменем и новата изпускателна система, която е с 12кг. по-лека от стандартната и има два режима на работа. Нейното наличие е довело и до увеличение на мощността на V8 двигателя, но само с 10к.с., като инженерите на Brabus тепърва предстои да покажат на какво са способни върху 6 208-кубиковия агрегат.

Интериорът на Brabus Mercedes SLS е оформен в характерния за немската тунинг компания стил, като в случая са използвани черни кожа и напа, обшити с акцентиращ червен конец. Разбира се, комбинацията може да бъде променена според личните предпочитания на всеки клиент. Друг интересен елемент безспорно е разграфеният до 400км/ч. скоростомер.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg