Автор: admin
Публикувано на: 08.07.2010 10:26:33

Рейтинг:

Едно
Компанията MWDesign по принцип е специализирана в тунинговането на европейски и екзотични автомобили с продукти на популярни фирми в областта, но в последно време канадците разработват и свои проекти.

Последната работа на MWDesign е върху BMW Z4, като основателите на компанията Люис Фен и Майкъл Уонг са нарекли автомобила Project E89 Z4 3.5. Те са успели да увеличат мощността на 3.5-литровия двигател на 400к.с. и да повишат максималния му въртящ момент до 569Нм., като това е постигнато чрез модифицирано ECU и нови интеркулер и изпускателна система.

Системата за отработени газови е Eisenmann Black Series и разполага с четири кръгли накрайника, а окачването на автомобила вече е регулируемо. За оформянето на външността на роудстара, от MWDesign са използвали трикомпонентни джанти с размер 20 инча, предна устна на AC Schnitzer, заден спойлер и дифузер.

Автомобилът е в черен металик, но въздушните отвори на предната броня, зоната около накрайниците на изпускателната система и предпазните ролбари за главите на пътниците са боядисани в зелен цвят. Освен това, от предната емблема до задната част на купето минава декоративно фолио, наподобяващо карбон.

Тагове: BMW, BMW Z4, MWDesign, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg