Автор: admin
Публикувано на: 07.10.2010 10:54:26

Рейтинг:

Dodge
Автомобилните марки, част от концерна Chrysler, продължават усилено да обновяват своите модели, което е съвсем в реда на нещата, при положение, че искат да възвърнат пазарните си дялове отпреди кризата.

Dodge например е модернизирала седана Charger, като освен козметичните промени моделът е получил и нов 3.6-литров двигател от семейство Pentastar, чиято мощност е 290к.с., като той заменя вече остарелите 2.7 и 3.5-литрови. Моделът ще продължи да се предлага и с настоящия 5.7 HEMI агрегат.

Външният вид на Dodge Charger е станал по-привлекателен и агресивен. Промени са извършени по радиаторната решетка, броните, светлините и накрайниците на изпускателната система, които са с атрактивна трапецовидна форма.

Интериорът на автомобила също е претърпял изменения, но за момента от Dodge не са разпространили негови снимки. Известно е само, че е подобрена значително шумоизолацията му и са използвани по-качествени материали за неговото оформление.

Версията R/T на обновения Charger е оборудвана със система за задвижване на четирите колела, но тя се активира само когато пътните условия го изискват. Моделът също така получава адаптиращ се круиз контрол, камера за обратно виждане и система за засичане на превозни средства в „мъртвата зона”.

Галерия Dodge Charger 2011
Dodge Charger премина през фейслифт
Dodge Charger премина през фейслифт
Тагове: Dodge, Dodge Charger
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg