Автор: vladi
Публикувано на: 13.01.2011 09:48:04

Рейтинг:

Детройт

Hyundai използва изложението в Детройт, за да представи още една концепция, освен Veloster. Това е така нареченият Curb, който разполага с всички възможни технологии, разработени от компанията през последните години.

Целта на Curb е да представи именно технологичния напредък на Hyundai, като за момента не е предвидено разработване на негова серийна версия. Ако това все пак някога се случи, то производственият модел със сигурност ще се различава коренно от концепцията.

Габаритите на Hyundai Curb са 4 170мм. дължина, 1 800мм. широчина и 1 600мм. височина. Двигателят е 1.6-литров бензинов, с мощност 175к.с., като е оборудван със система за директно впръскване на горивото и е комбиниран със старт/стоп технология. По данни на компанията, средният му разход на гориво е 7.0л/100км.

Концепцията разполага с панорамен покрив, отварящ се само чрез докосване с ръка, и 22-инчови джанти. Интериорът и пък е с навигация в предното стъкло и 4 екрана с достъп до интернет за всеки от пътниците, като това става чрез системата Blue Link.


Галерия Hyundai Curb Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg