Автор: admin
Публикувано на: 24.03.2009 03:13:37

Рейтинг:

Citroen

Citroen въведе нова специална версия на модела C4 Coupe, носеща наименованието „by Loeb”, и както може да се досетите е наречена на легендарния френски рали състезател във WRC Себастиан Льоб.

Автомобилът е наличен само в червен и черен цвят на купето, а двигателите, с които се предлага са двете версии на бензиновия 1.6-литров, които са с мощности 120 и 150к.с., както и с 1.6-литровия турбодизелов агрегат, генериращ 110к.с.

Донякъде вдъхновена от състезателния C4 WRC, специалната версия е с подписи на Льоб въхру вратите, стилен спойлер в задната част на покрива и 17-инчови алуминиеви джанти, които могат да бъдат оцветени в бяло или в черно.

Интериорът на C4 Coupe by Loeb е със стоманени декорации около вентилационните отвори на таблото и алуминиеви вложки на педалите и скоростния лост. В сериното оборудване влизат спортни седалки в двуцветна тапицерия, кожен волан и табелка със серийния номер на всеки автомобил.

Цената на специалната версия на C4 във Великобритания започва от 14 395 лири стерлинги при 1.6 (120к.с.), което се равнява на около 15 500 евро. 


Галерия Citroen C4 by Loeb
Citroen посвети C4 Coupe на Себастиан Льоб
Citroen посвети C4 Coupe на Себастиан Льоб
Citroen посвети C4 Coupe на Себастиан Льоб
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg