Автор: admin
Публикувано на: 12.05.2010 22:09:02

Рейтинг:

Citroen
Citroen организира първия си международен конкурс за графичен дизайн. От 11 май, дизайнери от цял свят могат да изразят своята креативност и да персонализират Citroen DS3. Победителят ще види проекта си изложен в C42, витрината на марката, в сърцето на един от най-красивите булеварди в света, а от 2011-та, проектът ще бъде реализиран и в продажба.

Силен в стилистично отношение, DS3 иска да стане изключителен, благодарение на многобройния избор на елементи за персонализация и по-точно многобройни стикери за тавана, които приличат на модна колекция. Сега, шикозния градски автомобил отваря гардероба си за кандидатите на Citroen Creative Awards, за да се запознае с неочаквани възможности и да акцентира още по-силно уникалния си характер. Участниците, бъдещи или утвърдени дизайнери, трябва да предложат собствена интерпретация за тавана и бордното табло на последното произведение на марката.

Проектите ще се приемат между 11 май и 4 юли и ще се разглеждат от комисия от експерти на марката, но и в областта на дизайна и медиите: Ан Булей (главна редакторка на GQ), Соня Перин (Директор на Фондация Картие), Артър Кинг (Артистичен Директор), Ксавие Диксо (Директор иновации на Louis Vuitton Malletier).

Освен паричната премия, победителят в конкурса ще има възможността да види проекта си представен през октомври в С42, по случай новия сезон, посветен на парижкия автосалон. И, истинско удовлетворение за автора на стилистичния проекта, предложението за персонализация ще влезе в серийно производство през 2011г.

Тиери Метроз, Стилистичен директор на Citroen, както и неговия екип, отправят към кандидатите своя „бриф” във видеото, разпространявано онлайн на сайта www.citroencreativeawards.com. Стилистите на Citroen приканват дизайнерите да ги изненадат и да предложат проекти, вдъхновени от невиждани досега светове. Смелост и професионализъм са ключовите думи за журито, което иска на свой ред да бъде изумено от креативността на кандидатите.

Галерия Citroen DS3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg