Автор: vladi
Публикувано на: 21.04.2011 11:45:23

Рейтинг:

Chrysler

Преди две години съдбата на американската компания Chrysler беше абсолютно неясна, но след успешното й преструктуриране, нейното ръководство е решило да възвърне старата й слава.

След като освежи цялата си продуктова гама през тази година, Chrysler реши да използва изложението в Ню Йорк, за да представи и обновения седан 300 SRT8, който е оборудван с новия, 6.4-литров, V8 Hemi двигател на компанията.

Припомняме ви, че агрегатът е с мощност 465к.с., което е с цели 40к.с. повече от тази на неговия предшественик – 6.1-литровият, V8 Hemi. Максималният му въртящ момент пък вече достига 639Нм.

Задвижването на Chrysler 300 SRT8 се предава към задните колела, посредством петстепенна автоматична трансмисия, чийто предавки могат да се сменят и от лостове на волана.

От Chrysler твърдят, че обновеният 300 SRT8 ускорява от 0-100км/ч. за около 4.0сек., без да дават точна стойност, развива скорост от 280км/ч., а разстоянието от 0-400 метра го взема за по-малко от 13 секунди.

Горещият седан може да се похвали също с регулируемо окачване, работещо в режими Auto и Sport, както и със спирачки Brembo с 360мм. дискове отпред и 350мм. отзад,  които са 25% по-ефективни от тези на неговия предшественика.


Галерия Chrysler 300 SRT8
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg