Автор: admin
Публикувано на: 20.01.2009 23:03:23

Рейтинг:

Chrysler
Fiat S.p.A. и Chrysler LLC днес обявиха подписването на споразумение за установяване на глобално стратегическо партньорство.

Споразумението е основен елемент от оздравителния план на Chrysler, като ще осигури на производителя достъп до конкурентни автомобилни платформи, екологично- ефективни двигатели и иновативни компоненти, които ще бъдат произвеждани от наличните мощности на Chrysler.

Fiat ще предостави също възможност за пласмент на американските автомобили на ключови пазари. Chrysler ще се ползва и от стратегически предимства, включително достъп до продукти, които да допълнят настоящето портфолио на компанията, постигайки същевременно значителни съкращения на разходите за дизайн, конструиране, производство, марктинг и продажби.

В допълнение Fiat ще предложи управленски решения, които да подпомогнат Chrysler в спазването на изискванията на оздравителния план за възвръщаемост на инвестициите на американскя данъкоплатец, осигуряване на дългосрочна жизнеспособност за марките на Chrysler на пазара, успешни продукти, развитие на технологиите, възвръщане на доверието на потребителите и съхраняване на работните места на американците.

Като цяло глобалният съюз ще позволи на Fiat Group и Chrysler да се ползват от предимствата на дистрибуционните си мрежи и да оптимизират производството и доставките си. В резултат на сделката, Fiat получава 35 процента от Chrysler, като споразумението не задължава италианския концерн да инвестира в Chrysler в бъдеще.

Галерия Fiat и Chrysler
Chrysler и Fiat обявиха глобално стратегическо партньорство
Тагове: Chrysler, Fiat, бизнес
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg