Автор: admin
Публикувано на: 21.11.2008 15:30:13

Рейтинг:

Chrysler,

Представители на трите американски марки Chrysler, Jeep и Dodge взеха призове в автомобилния конкурс Plаycars, традиционно организиран от списание Playboy. Утвърдени ценители на женската красота и автомобилните качества бяха излъчени за жури и дадоха своя глас за 33-те номинирани автомобили в 8 различни категории. Критериите за оценка са дизайн, задвижване, функционалност, удобство, пътно поведение, динамичност, сигурност и цена. Списание Playboy събра вота и на своите читатели, които излъчиха своите фаворити чрез SMS гласуване.

„Приемаме изключително емоционално отличията в конкурса Playcars”, коментира г-жа Ралица Димитрова – ръководител продажби за Chrysler, Jeep и Dodge в Балкан Стар. Това е знак за нас, че и трите бранда са правилно позиционирани у нас. Радостни сме от факта, че журито оцени високо тъкмо онези отличителни качества във всеки един от моделите, които превръщат автомобилите в най-конкурентните пазарни предложения в съответния сегмент”, допълва г-жа Димитрова.

Jeep Wrangler Unlimited стана безспорен фаворит на журито в категорията офроуд. Моделът е потомък на първия 4х4 автомобил. Иконата на Jeep съчетава 66-годишната история на марката с най-добрите офроуд иновации. Резултатът е автомобил, който действително може да премине всякакви изпитания извън пътя и да покори всяка точка на планетата. Jeep Wrangler Unlimited е първият представител на модела, който се предлага с дизелов двигател и четири врати. Още едно уникално предимство е и частично или изцяло свалящият се покрив на автомобила.

Chrysler Grand Voyager се представи най-добре сред претендентите в категорията ван на Playcars за 2008г. Новият Grand Voyager е наследник на първия миниван в света, създаден преди 25 години. Последното моделно поколения на Grand Voyager предлага безкомпромисен лукс и комфорт и поставя нов стандарт в този автомобилен сегмент. Уникална функционалност се постига благодарние на новите системи, които позволяват седалките от втори и трети ред да се сгънат и приберат в пода, както и завъртане на 180 градуса на втория ред седалки, което отваря пространство за поставяне на удобна сглобяема масичка. 

Dodge Caliber напраиви най-силно впечатление в категорията среден клас автомобил. Със своя решителен и агресивен стил Caliber не остава незабелязан на пътя. Автомобилът е комфортен и отлично обзаведен. Двигателите са дизелов – 2.0-литров (140 к.с.) и бензинови 1.8 (150 к.с.), 2.0 (156 к.с.) и 2.4-литров SRT-4, с мощност от 295 к.с. и въртящ момент от 363 Nm. 

Журито на  Playcars 2008:
1. г-н Славе Славески - Мениджър продажби на ,,Импириъл Табако'' производител на Davidoff
2. Светодар Йосифов - Директор маркетинг и Реклама на ,,Петрол АД''
3. Иван Тенчев - спортен коментатор на Формула 1
4. Георги Танев - автомобилен състезател
5. Христо Кьосев - главен редактор ,, Playboy''
6. Андреа - поп-фолк певица
7. Екатерина Дунева - Мисис България 2007
8. Петър Стоянов - състезател по сумо
9. Георги Милков - журналист на ,, 24 часа'' 


Галерия Playcars2008
Chrysler, Jeep и Dodge с награди в конкурса Playcars на Playboy
Chrysler, Jeep и Dodge с награди в конкурса Playcars на Playboy
Chrysler, Jeep и Dodge с награди в конкурса Playcars на Playboy
Chrysler, Jeep и Dodge с награди в конкурса Playcars на Playboy
Тагове: Chrysler, Jeep, Dodge, Playcars, Playboy
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg