Автор: pavel
Публикувано на: 07.04.2011 23:45:47

Рейтинг:

Chevrolet

Компанията Chevrolet, която е основана преди 100 години, от един от пионерите в моторните спортове, реши да пусне специален пакет за Corvette, с който да почете както юбилея, така и своя създател Луи Шевроле.

Пакетът е наречен Centennial Edition и е вдъхновен от спортните корени на марката, като ще се предлага от лятото на тази година за всички версии на спортната кола, включително за Grand Sport, Z06 и ZR1.

Всички екземпляри, оборудвани с този пакет, ще са в черния цвят Carbon Flash Metallic, със сатенено черни графики и черни джанти Centennial Satin Black, които ще са с размери 18 или 19 инча отпреди и 19 или 20 инча отзад, в зависимост от версията на Corvette.

Chevrolet Corvette Centennial Edition разполага с адаптивния контрол на амортисьорите на окачването Magnetic Selective Ride Control, като с него се изчерпват механичните промени. За сметка на това обаче, пакетът включва множество специални знаци, като образа на Луи Шевроле, който присъства върху задните колонки, централните капаци на главините на колелата и волана.

Chevrolet ще предложи на търг Corvette Z06 Centennial Edition на аукциона за колекционерски автомобили Барет-Джексън, на 9 април. Получените средства ще бъдат дарени на Фондацията за детски ракови заболявания Остин Хечър. Предлаганият автомобил ще е стотният Corvette модел 2012, който ще слезе от поточната линия, и ще има идентификационен номер завършващ на "00100."


Тагове: Chevrolet, Chevrolet Corvette
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg