Автор: pavel
Публикувано на: 27.01.2011 14:00:06

Рейтинг:

Chevrolet

Когато европейска компания се заеме с тунинг на американски спортен автомобил, резултатът винаги е сполучлив. Чудесен пример за това твърдение е доработеният Chevrolet Camaro от българското дизайнерско студио Vilner, който получи световно признание.

Сега ставаме свидетели на нова европейска спортна програма за същия автомобил. Тя е дело на немските тунери от Speed Box, който са разработили един доста агресивен пакет за модификацията Camaro SS.

Така нареченият Camaro SS Black Cat се задвижва от доработена версия на 6.2-литровия V8 двигател на модела, чиято мощност е нараснала от 432 на 625к.с. За целта са монтирани огромни компресори и нова изпускателна система, издаваща по-дрезгав звук.

Освен това, мускулестият автомобил е боядисан в черен мат, оборудван е с 22-инчови джанти на Schmidt Revolution и е получил модификации по окачването с продукти на H&R.

Цената на целия тунинг пакет на Speed Box за Chevrolet Camaro SS е 18 800 евро, но от компанията предлагат всеки един компонент от него и поотделно.


Chevrolet Camaro SS превърнат в черна котка
Chevrolet Camaro SS превърнат в черна котка
Chevrolet Camaro SS превърнат в черна котка
Chevrolet Camaro SS превърнат в черна котка
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg