Автор: admin
Публикувано на: 02.11.2010 23:12:29

Рейтинг:

Chevrolet
След няколко по-слаби години, породени предимно от финансовата криза, тунинг изложението SEMA, което се провежда ежегодно в Лас Вегас, отново е във вихъра си и автопроизводителите се надпреварват да представят на него атрактивни коли.

От Chevrolet  например са подготвили цели 4 прототипа на Camaro, като два от тях са създадени само за изложението и никога няма да бъдат пуснати в серийно производство, а с другите два компанията иска да представи аксесоарите, които ще се предлагат за модела през 2011-та година.

Червеният автомобил със сиви ивици, който виждате на снимките, е наречен Camaro Red Flash и е базиран на модификацията СС, разполагаща с мощност от 426к.с. Той се отличава от стандартния модел с по-ниско окачване, по-голям заден спойлер, нова изпускателна система и 21-инчови джанти. Интериорът му пък е облечен в черна кожа, комбинирана с червени акценти.

Второ Camaro носи обозначението SSX, разработено в сътрудничество със състезателния отбор Pratt and Miller и е предназначено за употреба само на писта. Автомобилът е получил карбонов бодикит, чиято цел е да намали неговото тегло, модифициран 6.2-литров двигател, пренастроено окачване, съединител от Corvette, по-мощни спирачки, предпазна клетка в интериора и противопожарна система.

Camaro Synergy Series пък е предвестник на подобна специална серия на модела, която ще се появи в началото на следващата година. Нейните отличителни черти са ексклузивно оформление на екстериора и интериора, както и червени спирачни апарати и кантове по 21-инчовите джанти.

Последното концептуално Camaro, представено на SEMA 2010, е получило наименованието XM Accessory Appearance, като някои части по него ще са на разположение за поръчка от пролетта на 2011г. Към тях спадат радиаторната решетка, задният спойлер, 21-инчовите джанти, оригиналният интериор и едногодишен абонамент за сателитно радио.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg