Автор: admin
Публикувано на: 02.11.2008 22:59:08

Рейтинг:

Четири

Както ви съобщихме още през септември, на стартиращото във вторник тунингизложение SEMA в Лас Вегас ще видим четири доработки на новия компактен SUV на Mercedes-Benz – GLK, на които вече имаме реални снимки.

Първата доработка е на базираната във Флорида фирма RENNtech и се задвижва от хибридна технолгоия. Тя е наречена Pikes Peak Rally Racer в чест на ежегодния автопробег до връх „Pikes Peak” в Колорадо. Автомобилът се отличава с огромния си спойлер и ярко червения цвят на купето.

GLK Urban Whip е дело на тунинг специалистите от Boulevard Customs, които са превърнали компактния SUV в градски кабриолет и са го оборудвали с масивни 26-цолови джанти.

GLK Rock Crawler е конструиран от канадската компания Legendary Motor Cars и е изключително подходящ за сноуборд, сърф или скейт маниаци.

На четвърто, но не и на последно място е версията на популярния немски тунер Brabus. Тя е наречена Widestar и е в типичния за компанията стил с агресивен аеродинамичен пакет и уголемени арки на калниците, под които се намират масивните колела. 


Четири доработки на Mercedes GLK в Лас Вегас
Четири доработки на Mercedes GLK в Лас Вегас
Четири доработки на Mercedes GLK в Лас Вегас
Четири доработки на Mercedes GLK в Лас Вегас
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg