Автор: admin
Публикувано на: 17.09.2008 09:24:23

Рейтинг:

Четири

Mercedes-Benz по много оригинален начин насочи внимание на жените към новия си компактен SUV GLK, чрез участието му във филма „Сексът и градът”. Сега няколко тунинг компании ще се опитат да привлекат и мъжката аудитория с четири доработки на модела, които ще бъдат показани по време на изложението SEMA 2008, от 4 до 7 октомври в Лас Вегас.

Първият автомобил, който ще се захранва от хибридна технология, е дело на базираната във Флорида фирма RENNTech. Друга компания от същия щат - Boulevard Customs е нарекла своя продукт „The Urban Whip”. Той е с агресивен външен бодикит, масивни 26-инчови джанти, преработен интериор и обновена стерео система.

Третата тунинг фирма, която ще покаже доработка на GLK във Вегас, е  канадската Legendary Motor Cars. Нейните инженери са създали типичен офроуд автомобил, с огромни гуми и допълнителни светлини в предната част на покрива.

Когато става въпрос за тунинговане на модел на Mercedes-Benz, то Brabus не могат да останат пасивни. Немската фирма ще представи GLK300 BLUETEC Widestar, който напълно отговаря на стила на компанията с агресивения си аеродинамичен пакет и уголемените арки на калниците, под които се намират масивните колела. 


Четири доработки на Mercedes-Benz GLK в Лас Вегас
Четири доработки на Mercedes-Benz GLK в Лас Вегас
Четири доработки на Mercedes-Benz GLK в Лас Вегас
Четири доработки на Mercedes-Benz GLK в Лас Вегас
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg