Автор: admin
Публикувано на: 16.07.2010 15:04:42

Рейтинг:

Carlsson
Макар и с малко закъснение, щатният тунер на мoделите с марка Mercedes - Carlsson, представи новата си програма за E-Class Cabrio, която включва промени по външния вид и механиката, но двигателен тунинг за момента се предлага единствено за E 350 CDI.

За трилитровия V6 двигател е предвиден модулът ECU C-Tronic® DIESEL POWER, с който мощността се увеличава от 231 на 280к.с., а максималният въртящ момент нараства от 540 на 648Нм. Стойността на това удоволствие, изразена в цифри, е 1 784 евро.

Срещу още 2 319 евро, Mercedes E-Class Cabrio получава и нова изпускателна система от неръждаема стомана, която вади по-дрезгав звук. Спортни пружини, смъкващи височината с 30мм., пък се предлагат само срещу 355 евро.

За външността на автомобила, Carlsson са разработили карбонови предна броня и заден спойлер (1 698 евро), а изборът на джанти е между няколко вида 19 и 20-инчови, като цената на най-скъпия комплект е 2 712 евро.

Интериорът на кабриолета също не е подминат. За него се предлагат нов скоростен лост, алуминиеви педали, алуминиеви декоративни елементи и стелки с логото на Carlsson. Всеки един от тези компоненти може да бъде закупен и поотделно, но цената им в комплект е 707 евро.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg