Автор: admin
Публикувано на: 09.07.2010 09:01:09

Рейтинг:

Carlsson
25-те собственика на Carlsson Super GT C25 едва ли се интересуват от автомобили като Smart ForTwo, но немската тунинг компания е решила да създаде специална  версия на мъника, насочена единствено към притежателите на екстремния Mercedes SL 65 AMG.

Smart C25 Edition е в уникална цветова комбинация от сиво, черно и оранжево. Автомобилът е получил също нов преден спойлер, дневни LED светлини вградени в предната броня, заден дифузер и джанти Evo Black Edition, с размери 16 инча отпред и 17 инча отзад.

По отношение на двигателя, тунингованият Smart ForTwo не е претърпял никакви промени, но за сметка на това са налице други механични подобрения, сред които спортно окачване, смъкнало автомобила с 15мм. отпред и с 35мм. отзад, и обезшумена изпускателна система с четири накрайника.

Интериорът на Smart C25 Edition също може да се похвали с уникално оформление, за изработката на което са използвани фина напа и алкантара, придружени от декоративни апликации. Освен това, стандартните седалки са заменени със спортни, за да се подсили състезателното усещане.

Smart C25 Edition се предлага на гореспоменатите 25 клиента срещу сумата от 29 301 евро, което е нищо в сравнение с 510-те хиляди евро, които са платили за своя Carlsson Super GT C25, така че вероятно повечето от тях ще се възползват от предложението.

Carlsson Smart C25 Edition
Carlsson Smart C25 Edition
Carlsson Smart C25 Edition
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg