Автор: admin
Публикувано на: 20.03.2009 02:01:27

Рейтинг:

Caparo

Вероятно сте чували за британския суперавтомобил Caparo T1, който е разработен от екипа, създал McLaren F1. Сега специалистите представят още по-мощна версия на модела, наречена Race Extreme, която е с повече механични подобрения.

Автомобилът се захранва от същия 3.5-литров двигател, като този на стандартната версия, но при Race Extreme той е претърпял някои промени, довели до допълнително увеличение на мощността му с 45к.с., с което тя е нараснала на 620к.с. при 10 500об/мин.

Състезателният автомобил е в състояние да ускори от 0-100км/ч. за 2.8сек. и от 0-200км/ч. за 5.8сек., а максималната скорост, която може да развие е 334км/ч. Тези показатели са постигнати благодарение на ниското тегло на машината от едва 550кг.

Caparo T1 Race Extreme е получил също напълно регулириемо окачване, аеродинамичен пакет и ултра лека спирачна система, с алуминиеви дебеломери, титаниеви бутала и керамични дискове с размер 355x35мм.

Инженерите на Caparo са оборудвали автомобила с регулируем тракшън контрол и са заменили скоростната кутия с шестстепенна секвенционална. Все още не се съобщава каква ще е цената на Caparo T1 Race Extreme. 


Галерия Caparo T1 Race Extreme
Caparo показа T1 Race Extreme
Caparo показа T1 Race Extreme
Caparo показа T1 Race Extreme
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg