Автор: admin
Публикувано на: 06.01.2009 00:07:03

Рейтинг:

Cadillac

Cadillac разкри новото поколение на кросоувъра SRX още през август, но сега от американската компания са решили да ни запознаят по-подробно с модела, точно преди официалния му дебют на автоизложението в Детройт.

Новият SRX е по-компактен от своя предшественик, но за сметка на това е с доста по-агресивен външен вид. По-малките размери са принудили инженерите да преманхат третия ред седалки, като моделът вече ще се предлага само в петместна версия.

Автомобилът е проектиран върху така наречената „Theta” платформа, която се използва още за Saab 9-3 и Opel Insignia. Задвижването на колата ще е стандартно към предните колела, но клиентите ще имат възможност да я поръчат и със система AWD, като опция.

Двигателите, с които ще се предлага новият Cadillac SRX са 3.0-литров бензинов, с мощност 260к.с., и 2.9-литров турбодизелов, генериращ 300к.с. И двата агрегата са комбинирани с шестстепенна автоматична скоростна кутия.

Кросоувърът е получил още активно окачване, което е с променяща се твърдост в зависимост от настилката, адаптивни светлини, навигационна система с триизмерен образ и интегриран хард диск. 


Cadillac SRX – нови снимки и данни
Cadillac SRX – нови снимки и данни
Cadillac SRX – нови снимки и данни
Cadillac SRX – нови снимки и данни
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg