Автор: vladi
Публикувано на: 08.02.2011 11:38:23

Рейтинг:

Cadillac

Точно година след пазарния дебют на Cadillac CTS-V Coupe, американската компания въвежда негова специална версия. Тя е наречена Black Diamond, а цената и в САЩ започва от 69 190 долара.

Както става ясно от наименованието му, по автомобила преобладава черният цвят, който отвън е комбиниран с хромирани детайли. В интериора пък на тъмния фон изпъкват частите на седалките и корите на вратите, облечени в жълта перфорирана кожа.

Самата боя на каросерията е разработена ексклузивно за модела. Тя има специално покритие, наречено SpectraFlair Bright Silver, което включва дребни алуминиеви частици, създаващи много атрактивен ефект.

Cadillac CTS-V Coupe Black Diamond може да се похвали още с 19-инчови джанти, спирачни апарати Brembo в жълт цвят, които изпъкват на фона на черното, спортни седалки Recaro и дървени декоративни елементи в интериора.

Двигателят на автомобила е стандартният за модела 6.2-литров V8 с мощност 556к.с. и максимален въртящ момент 747Нм. Агрегатът е комбиниран стандартно с механична скоростна кутия, но като опция се предлага и автоматична.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg