Автор: admin
Публикувано на: 03.08.2008 23:58:53

Рейтинг:

Bugatti

В петък, компанията Bugatti разпространи първите снимки на откритата версия на модела Veyron. Автомобилът, получил наименованието Grand Sport, ще бъде официално представен на 16-ти август, по време на Pebble Beach Concourse d’Elegance в Калифорния.

Централната част на покрива, която се премахва е дело на компанията Webasto, но за съжаление на бъдещите собственици не е предвидено място където да се постави след демонтиране. Ако завали, а твърдият покрив не ви е под ръка е предвиден друг, изработен от специален материал, побиращ се в багажното отделение.

Купето на Bugatti Veyron Grand Sport е допълнително подсилено. Това е увеличило теглото му и вероятно ще попречи на автомобила да достигне максимална скорост от 407км/ч. като стандартния Veyron.

По време на представянето на модела на Pebble Beach Concourse d’Elegance ще се проведе специален търг за първия Veyron Grand Sport. От кабриолета ще се произведът около 80 бройки, които ще бъдат пуснати на пазара през пролетта на 2009г. Все още не се съобщава каква ще е цената на Veyron Grand Sport. 


Bugatti Veyron Grand Sport разкрит
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg